torstai 1. lokakuuta 2009

1.10

Teoria

Typical mistakes
- olkapää jännittyneenä -> lyhentää piston pituutta; yleensä johtuu jännittyksestä
- eteenpäin liikkuessa painopiste liian edessä -> vaikea vaihtaa suuntaa, vaikeuttaa etäisyyden arviointia
- Syöksyssä etujalka ei mene tarpeeksi eteen.
- Olkapäästä lähtevä linja ei ole suora.

Method of training : Premeditated action in close distance:
- Miekkailija aloittaa valeella.

Coach Fencer
Kvartti/ siksti Attack with degagé
Kvartti+ kontrakvartti/ siksti + kiertosiksti Attack with double
4 - 6, 6 - 4 2 degagé
Contra attack Attack, parade





Harjoituksia

Jalkatyö:
- Toinen miekkailija (A) ottaa askeleen eteen, toisen taakse, askeleen eteen, toisen taakse jne. Toinen (B) härnää liikkumala edessä miten sattuu eteen ja taakse, mutta härnääjään ei pidä reagoida. Jossain vaiheessa B läpsäisee A:n kättä. Silloin A.n pitää hyökätä.

Kuuden tunnin ainoa miekkailuharjoitus:

Miekkailija tekee valeen. Valmentaja tekee väistön/ kaksi väistöä, jotka miekkailija kiertää. Miekkailija kontrolloi liikettä ja valitsee hyökkäyspaikan. Valmentaja ei anna miekkailijan tehdä suoritusta loppuun, jos hyökkäyspaikka on huono! Valmentaja voi myös tehdä vastahyökkäyksen. Kuten aina valehyökkäyksissä, tärkeää on kiihdyttää vauhtia ja tehdä vale pienenä mutta uhkaavana.

Tätä harjoitusta sitten varioitiin. Yksi versio on mm. hyppy, vale askeleella, ryntäys.

Muuta:
- Jos meette Romaniaan, älkää missään nimessä antako hyttysten purra itseänne. Yksikin näistä hyttysenpistoista on pahempi kuin kaikki Suomessa ikinä saamani pistot yhteensä. Mutta näitäpä onkin miljoona. En saanu nukuttua viime yönä, ku sattu näihin toissaöisiin pistoihin. Lisäksi näytän ihan spitaaliselta Quasimodolta, ku hyttyset on syönet puolet minusta. Minua on yritetty lääkitä miljoonalla eri jutulla, mutta mikään ei auta kovin hyvin. Oon vissiin aika voimakkaasti allerginen paikallisille sääskille.
- Lisäksi on epäreilua, että hyttyset ei kiusaa muita ku minua ja Johnia.
- Uusi valmentaja, jonka nimeä en osaa kirjoittaa, vaikka pitäisi osata, oli ihan tosi peloissaan ku kerto meille teoriaa. Ja reppana puhuu englantia huonosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti