lauantai 3. lokakuuta 2009

3.10

Tehtiin vain kaikennäkösiä alkulämmittelyjuttuja. Sitten menin takasi nukkumaan. Tässä jotaki parhaita.

1. Ihmiset juoksevat laajassa ympyrässä. Viimeinen lähtee pujottelemaan juoksijoiden välistä ja menee pujottelemalla ensimmäiseksi. Sitten seuraava lähtee jne.

2. Hanskannappauspeli numeroilla: Parien sijaan on kaksi riviä ihmisiä. Jokaisella on oma numero, ja molemmissa riveissä on samat numerot. Valmentaja huutaa numeron, ja molemmista joukkueista nämä numerot lähtevät tavoittelemaan hanskaa keskeltä.

3. Yksi leikkijä juoksee karkuun. Mut muodostavat jonon pitämällä toisiaan vyötäröltä kiinni. Jono liikkuu siis vain yhdessä irrottautumatta. Jonon ensimmäinen koettaa napata karkuun juoksijan, muut eivät voi ottaa häntä kiinni mutta voivat koettaa häiritä karkaajaa.

4. Viesti niin, että koko joukkue liikkuu jonossa hyppien toisella jalalla. Jokainen tukee itsensä pitämällä kiinni edellä olevan olkapäästä, eikä ketju saa rikkoutua.

5. Maassa on rivi miekkoja noin metrin etäisyydellä toisistaan. Radan läpi pujotellaan pareittain käsi kädessä. Miekkojen kanssa tietenkin keksii miljoona muutakin harjoitusta, enkä jaksa näpytellä nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti