torstai 8. lokakuuta 2009

8.10

Pidettiin ensin opareita toisillemme ja sitten junnuille.

Pidin Johnille ja junnutytölle.
Halusin harjoituttaa väistöjä. Ensin kvarttia paikaltaan ja suoralla kädenojennusripostilla. Sitten syöksyllä ja epäsuoralla ripostilla. Sitten askelsyöksyripostina (un-deux). Sitten liikkeestä samat, niin että miekkailijan pitää itse etäisyyden mukaan tehdä oikea riposti. Valmentajan täytyy tietenkin pitää etäisyydet selkeinä havaita (hyökkäyksessä askel eteen -> kädenojennus, paikaltaan - >syöksy paikaltaan + nopea perääntyminen painon jälkeen -> askelsyöksy). Tähän sitten lisäsin myös pysäytykset. Sitten kun meni hyvin, kokeilin kontrariposteja, oktaaviväistöjä, remissejä jne. Kun askelsyöksy toimi kahdella degagélla, vaihdoin väistön kvartti-kontrakvartiksi junnutytön kanssa. Johnin kanssa kokeilin myös tätä niin, että jokaiseen lisättiin vielä yksi välttö. Eli paikaltaan degagélla, syöksyn kanssa kahdella, askelsyöksyn kanssa kolmella. Kokeiltiin myös askelsyöksyn sijasta ryntäystä.


Muuta
- Aamulla ei treenattu. Katsottiin eka miesten floretin mm-finaalit ja sitten Ice Age 3.
- Iltapäivällä katsottiin, ku se Tanjan poika oli mm-finaalissa (säilän joukkuekilpailu) varamiehenä. Romania voittiki kultaa.
- Jouduin äsken syömään friteerattua juustoa ja leipää, vaikka ei ollu yhtään nälkä. Kuki toi mulle välipalaa ja meinas loukkaantua, ku en heti iskeny kimppuun. :D En oikeen tykkää friteeratusta juustosta ja olin just syöny päivällisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti