torstai 24. syyskuuta 2009

24.9

24.9

Harjoituksia:

1. Valmentaja uhkaa ulkolinjaan, kun miekkailijan terä ei ole kunnolla sikstissä. Miekkailija tekee kontrakvartin. Valmentajan on annettava ripostisignaali oikealta etäisyydeltä: jos valmentaja menee uhan jälkeen eteenpäin, pisto on tehtävä paikaltaan, Jos valmentaja ei liiku, syöksy. Jos valmentja perääntyy, askelsyöksy.. Sitten tähän lisätään kaikkea kivvaa oman mielen mukaan. Kehittelin tähän semmoisen sarjan, jossa valmentaja antaa paikan epäsuoralle ripostille, jonka hän väistää puolikierto-oktaavilla ja uhkaa kontraripostilla kylkeen. Miekkailija tekee oktaavin/sekondin ja kylkiripustin. Kuki tykkäsi <3

2. Valmentaja uhkaa kylkeen. Miekkailija tekee oktaavin (kyynärpää ei saa liikkua!) ja ripostin kylkeen, vatsaan tai ylös. Sitten kun tämä on hallussa, lähdetään taas varioimaan. Minulla liikkuu kauheasti kyynärpää, ja sekondi tullee ihan pakosta.

Muuta: ei tehty iltapäivällä mitään muuta ku katsottiin yhen kilpailun finaali ja kuunneltiin juttuja tuomareiden aviottomista lapsista ja suhdekuvioista. Sekä Kukin asiattomia vitsejä tietty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti